LIITY JÄSENEKSI

Jäsenenä saat lähes viikottain luonnonmukaisesti tuotettuja, maukkaita ja puhtaita tuotteita. Suurin osa tuotteista on kotimaisia ja lähellä tuotettuja, mutta tilattavissa on myös laadukkaita ulkomaisia luomutuotteita. Jäsenenä pääset osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja tutustut muihin samanhenkisiin ihmisiin. Jäsenenä olet mukana tekemässä Lahdesta ekologisempaa, eettisempää ja yhteisöllisempää kaupunkia.

Lahden Ruokapiiri ry:n jäseneksi voit liittyä lähettämällä oheisella lomakkeella tai sähköpostilla (lahdenruokapiiriry@gmail.com) nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä kertomalla, minkälaista talkootyötä olisit valmis yhdistyksessä tekemään.

Yhdistyksen vuosimaksu on 30,00 euroa. Ruokapiiri toimii talkooperiaatteella, ja jokaisella jäsenellä on talkoovelvollisuus. Käytännössä talkoovelvollisuus tarkoittaa osallistumista jakeluihin vähintään 8 h vuodessa tai muuta sovittua tehtävää. Muita tehtäviä ovat esim. yhteydenpito tuottajiin, markkinointi, kirjanpito jne. Talkoovelvoitteen voi myös suorittaa hankkimalla uusia jäseniä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Nimi:

Sähköposti:

Viesti: