torstai 6. elokuuta 2015

Syksy käynnistyy uusissa tiloissa

Ruokapiiri on saanut vuokrattua uudet tilat Liipolan seurakuntakeskukselta kesäkuulta lähtien. Jakelutila sijaitsee seurakuntakeskuksen takana, entisen Liipolan kirjaston vieressä, osoitteessa Ostoskatu 7.

Nyt kesällä on pidetty pienehköjä jakeluja ja herkulliset luomumansikat on saatu pakastettua (ja syötyä). Syksyn jakeluaikataulu on päivitetty ja jäsenet voivat käydä varaamassa omat talkoovuoronsa. Nyt kun tila-asiat ovat taas kunnossa, niin olisi toki toivottavaa saada ruokapiirin volyymit kasvamaan. Jakeluja on näillä näkymin joka toinen viikko ja lisää jäseniä kaivataan. Kaikki eivät pysty osallistumaan jakeluihin, joten hallitus on ideoinut syksylle talkoovelvollisuuden kuittaukseen uuden mahdollisuuden, jäsenhankinnan. Hanki ruokapiirille siis kaksi uutta jäsentä, niin talkootuntisi on hoidettu!

Myös uusia tuottajia voidaan alkaa ottaa mukaan. Jos sinulla on ajatus mitä valikoimasta puuttuu, tai ehdottaa suoraan jotain tuottajaa, niin pistä sähköpostia tai kommentoi Facebook-sivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti