maanantai 30. maaliskuuta 2015

Uuden jakelutilan etsinnästä

Nykyisen jakelutilan käyttöä ei voida jatkaa enää huhtikuussa, joten viime viikot on etsitty uutta jakelutilaa kiivaasti, eikä täydellistä vaihtoehtoa ei ole löytynyt.

Viime viikonlopun aikana järjestettiin jäsenille pikainen nettikysely uuden jakelutilan sijainnista. Vaihtoehtoina oli keskustan ulkopuolella sijaitseva kohde, jonka vuokra vastaisi nykyistä sekä keskustassa sijaitseva kohde, jonka vuokra oli noin kaksinkertainen nykyiseen verrattuna. Ongelmana vuokran suuruudessa on luonnollisesti yhdistyksen talous, sillä suurempi vuokra edellyttäisi suurempaa jäsenmäärää.


Kyselyyn vastasi 33 jäsentä, joista 21 oli keskustan ulkopuolella sijaitsevan tilan kannalla, ja 5 keskustassa sijaitsevan tilan kannalla. 7 vastaajalle kävi kumpi tahansa vaihtoehto. Lisäksi kyselyyn sai jättää avoimia kommentteja. Kommenteissa mainittiin mm. taloudellisuus ja kimppakyytien järjestelyt. 

Todennäköisin vaihtoehto uudelle jakelutilalle tulee siis olemaan keskustan ulkopuolinen tila. Jäsenmäärän tulevaisuudessa kasvettua, voimme tietysti yrittää etsiä sopivaa tilaa myös keskustasta, mutta taataksemme vuosimaksujen pysymisen nykyisellä tasolla, keskustan ulkopuolinen jakelutila on nykyisellään järkevä ratkaisu. Varmuutta tästäkään vaihtoehdosta ei kuitenkaan vielä ole, vaan tilaa päästään katsomaan ja vuokraehdoista tarkemmin keskustelemaan vasta torstaina, joten muutto venyy pääsiäispyhien yli. Tästä johtuen 8.4. jakelu jouduttaneen perumaan. Tieto uudesta tilasta ja seuraavasta jakelusta julkaistaan heti kun jotain julkaistavaa on. 

Toivomme jäsenistöltä kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Tällä hetkellä varmaa on vain muutto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti