keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Ruokapiirin kuulumisia

Ruokapiirin toiminta on käynnistynyt ja kaksi tilausjaksoa / jakelua on saatu pidettyä. Jäsenmaksun maksaneita on nyt vajaat 50 henkilöä. Hallitus piti tänään kokouksen, jonka kulusta seuraavassa muutama kohta.

  • Tilaukset tehdään Google Docs -taulukkojen kautta ja niiden käytössä on ollut ongelmia. Taulukkoja kehitellään edelleen ja tilaustaulukoiden ylläpitoon tarvitaan lisää yksi henkilö. Jos siis tunnet kutsumusta tehdä talkootyösi taulukoiden parissa ota yhteyttä.
  • Tällä viikolla osa tuotteista jäi tulematta väärinymmärryksistä johtuen. Jatkossa tilausaika loppuu sunnuntaisin jo kello 18, jotta listat saadaan ajoissa tuottajille.
  • Tilausten noutoaika on 17-18. Jakelu (tavaroiden lajittelu) alkaa jo kello 15. Noutoajassa voidaan joustaa jakeluvastaavan luvalla. Jakeluvastaavan tiedot löytyvät jakeluvuorolistasta.
  • Yhdistykselle ollaan hankkimassa maksupäätettä, mutta sen saamisessa kestää vielä, joten toistaiseksi toimitaan tilisiirroin, eli tilauksiin joudutaan lisäämään laskutuslisä. Maksupäätteen hankkimista varten yhdistykselle haetaan Y-tunnusta.
  • Tilausten tekemiseen etsitään myös muita vaihtoehtoja Google Docs:n tilalle. Ideoita otetaan vastaan.

Yhdistyksen toimintaa kehitetään edelleen. Jos sinulla on ehdotus, kuinka jakelu, tilaus tms. toimisi paremmin, kommentoi tai ota muuten yhteyttä. Ideat ovat tervetulleita.


Ps. Porotilaus on auki ensi sunnuntaihin 28.9. asti. Tarkemmat tiedot sähköpostissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti