keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Ruokapiirin jäseneksi.

Nyt on mahdollisuus liittyä mukaan Lahden Ruokapiiri Ry:n toimintaan.

Mikäli haluat tilata lähi- ja luomuruokaa suoraan tuottajilta, tulee sinun liittyä yhdistyksen jäseneksi. Yhdistyksen jäseneksi pääset lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lahdenruokapiiriry(at)gmail.com. Ilmoita nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi viestissä sekä kerro minkälaista talkootyötä olisit valmis yhdistyksessä tekemään. Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2014 on 15 euroa, jatkossa vuosimaksu on 30 euroa.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan jokainen jäsen on velvoitettu osallistumaan yhdistyksen toimintaan aktiivisesti, eli vähintään kahteen jakeluun puolen vuoden aikana tai vaihtoehtoisesti voi toimia jossakin muussa määritellyssä tehtävässä. Toimintaan osallistuminen on siis jäsenyyden edellytys ja kaikkien osallistumista seurataan.

Ensimmäinen tilausjakso on aukeamassa, joten nopeimmat ehtivät vielä mukaan siihen. Tilaamme mm. Tietäväiseltä tuontielintarvikkeita sekä Oijalasta juureksia. Jakelu on 10.9. uudessa jakelutilassa, Kauppakatu 17. Tarkemmat yksityiskohdat tiedotetaan jäsenille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti