tiistai 1. syyskuuta 2015

Asiaa vuosikokouksesta, jäsenkampanja ja taidelauantai

Pidimme vuosikokouksen siis viime viikolla pienellä porukalla Askon alueella, enemmänkin olisi väkeä mukaan mahtunut. Seuraavassa lyhyesti vuosikokouksen ja myös hallituksen kokouksen antia.

Valittiin hallituksen puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet toimintakaudelle 2015 - 2016. Valittiin Sanna Virta puheenjohtajaksi. Muiksi jäseniksi valittiin Satu Matikainen, Siina Hara, Maria Silvast, Anne Martikainen ja Mirja Mynttinen.

Jäsenmaksun suuruus säilytetään ennallaan 30 € / vuosi ja heinäkuu - joulukuu ajalla liittyville uusille jäsenille ensimmäinen vuosi 15 €. Erillistä liittymismaksua yhdistykseen ei edelleenkään peritä. Talkoovelvoitteena on työskennellä vähintään 8 h vuodessa jakeluissa tai muussa hallituksen kanssa sovitussa vastuutehtävässä.

Tavoitteena on saada seuraavan toimintakauden aikana jäsenmäärä 100 henkilöön (nyt noin 60 henkilöä).

Aloitetaan jäsenhankintakampanja: puolen vuoden talkootyön (4h) voi korvata hankkimalla kaksi uutta jäsentä. Samalla uusi jäsen voi liittyä tänä vuonna vain 10 €:lla loppuvuodeksi.

Osallistutaan Lahden taidelauantaihin ja Ympäristöviikkoon Lahden torilla 5.9.2015: vapaaehtoisia ja markkinointimateriaalia tarvitaan. Tilataan ruokapiirille käyntikortteja. Taidelauantaita varten tarvittaisiin esite tuottajistamme ja hinnoista.

Järjestetään pikkujoulut / viinitasting / muu iltama esim. marraskuussa.

Eli nyt kaikki aktiivisesti mainostamaan tutuille ja tutun kaimoille ruokapiiriä. Loppuvuosi vain 10 eurolla. Taidelauantaihin tarvitaan vielä lisää jäseniä kertomaan toiminnasta. Ei tarvitse muuta tietää kuin miksi itse on liittynyt mukaan. Ilmoittaudu Sanna Virralle sähköpostilla tai Facebookkiin. Helppo tapa kuitata talkoovelvoite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti