tiistai 16. joulukuuta 2014

Vuosi vaihtuu - hallituksen kokouksen kuulumiset

Vuoden viimeinen jakelu on huomenna ja ensi vuoden tilauskalenteri on jo työn alla. Alustavasti on sovittu että ensimmäinen jakelu olisi jo 7.1.2015. Jakeluun tarvitaan vetäjä ja jakelijat, joten kannattaa seurata Facebook-ryhmää ja sähköpostia. Kun ensi vuoden aikataulut on vahvistettu niistä ja talkoovuorolistoista informoidaan pikimmiten.

Vuoden vaihtuessa kannattaa toki myös uusien jäsenten liittyä ruokapiiriin. Nyt liittyessä maksat ensi vuoden jäsenmaksun ja pääset tilaamaan heti ensimmäisessä tilausjaksossa. Vanhojen jäsenten ensi vuoden maksusta tiedotetaan myöhemmin.

Ruokapiirin hallitus kokoontui joulukuun alkupuolella ja alla ovat kokouksen keskeisimmät asiat.
  • Leppälän luomutilalta (lihatuottaja) on tulossa jakelutilaan käyttöön pakaste- / kylmäallas. Altaaseen otetaan aluksi myyntiin pakastetuotteita. Jos menekkiä on, voidaan siirtyä tuoretuotteisiin. 
  • Nykyinen tilaussysteemi, google-taulukot, eivät edelleenkään toimi. Jatketaan selvittelyjä verkkokaupan perustamisesta tai palaamisesta ruokapiiri.fi -järjestelmän käyttäjäksi. 
  • Sovittiin, että tilausjaksoa ei voi avata, mikäli vetäjää jakeluun ei ole. Jakeluihin on tehty vetäjälle alustavat ohjeet, jotka löytyvät googlen drivesta. Tunnukset saa Sanna Virralta. 
  • Jäsenien liittymisprosessi kuvataan, jotta varmistetaan yhtenäinen viestintä ja liittäminen postituslistalle 
  • Maksupäätteen rekisteröinti on vielä kesken.  
  • Uudet vastuutehtävät: Katriina Lydman hoitaa toimituksissa ilmenneiden puutteiden selvityksen, Sini Lyhelä-Mäkinen vastaa jakelutilasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti