lauantai 23. kesäkuuta 2018

Liity jäseneksi

Aitoja makuja - läheltä ja luomuna


Lahden Ruokapiirin kautta saat lähellä tuotettua ruokaa ja luomutuotteita sekä kotikulmilta että eri puolilta maailmaa.

Läheltä saamme vihannekset ja juurekset, naudan- ja lampaanlihat, kananmunat, jauhot, hahtuvalangat, mehut, juustot ja yrtit. Kauempaa tulevat esimerkiksi poronliha, hedelmät, pähkinät, siemenet, mausteet, riisit, pastat, suklaat, kahvit, teet, kookos- ja mantelimaidot, kosmetiikka, pesuaineet, arktiset superfoodit - ja lukuisat eksoottiset tuotteet ilman kemiallisia lisäaineita.

Monet kauttamme tilattavissa olevat tuotteet ovat edullisempia kuin kaupoissa. Tarjolla on myös tuotteita, joita ei normaalisti ole kaupoissa. Tilattavien tuotteiden valikoima vaihtelee satokauden ja tilausjakson mukaan.

Ruokapiirin toiminta on ympäristöystävällistä, edistää kestävää luonnonmukaista tuotantoa, tuotteet ovat maukkaita, puhtaita ja laatua kontrolloidaan säännöllisesti. Jakeluissa ja tapahtumissa tapaat muita samanhenkisiä ihmisiä. Ruokapiiri järjestää myös erilaisia teematapahtumia. Syksyllä 2016 järjestettiin särjen moninaiseen käyttöön ohjaava kokkaus- ja herkutteluilta. Useampaan otteeseen on myös järjestetty luomuviini-iltamat, joissa on ollut mahdollisuus sekä maistaa että tilata viinejä.

Liity jäseneksi

Jos haluat aitoa ruokaa, ilman turhia lisäaineita ja maatalouskemikaaleja, liity jäseneksi lähettämällä oheisella lomakkeella tai sähköpostilla nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä kertomalla, minkälaista talkootyötä olisit valmis yhdistyksessä tekemään.

Tilaukset tehdään verkkokaupassa ja noudetaan keskiviikkoisin Lahden keskustasta. Jakeluita on yleensä viikoittain, ja jäsenmaksu on vain 30 euroa vuodessa. Toimimme talkoovoimin, ja jäsenet osallistuvat toimintaan kullekin sopivalla tavalla, esimerkiksi osallistumalla jakeluiden järjestämiseen muutaman tunnin vuodessa. Tilaukset tehdään viikoittain sunnuntai-iltaan mennessä verkkokaupan kautta, ja tuotteiden nouto tapahtuu keskiviikkoisin jakelussa kello 16:30-18:00 Hollolankatu 3:ssa. 

Maksut hoituvat joko verkkokaupassa tai ruokapiirin maksupäätteellä, riippuen tuottajasta. Ruokapiiri ei lisää tuotteiden hintaan katetta, vaan ruokapiirin kulut hoidetaan jäsenmaksuilla.

Lahden Ruokapiiri ry on toiminut yhdistyksenä vuodesta 2014, ja tällä hetkellä jäseniä on hieman yli 70.

Yhteystiedot

Sähköposti: lahdenruokapiiriry@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/lahdenruokapiiriry/
hallituksen puheenjohtaja:  Sanna Virta, puh. 050 911 9605

Nimi:

Sähköposti:

Viesti:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti